FIN & Smakrik olivolja För Gastronomi

The governor olivolja är inte bara hälsosam och nyttig, den smakar också gott! 

Används precis så som den är direkt från flaskan.

The Governor är 100% kallpressad Extra Jungfruolja. Kallpressning av olivolja är en kemikaliefri process, det innebär i sin tur att mycket smak, vitaminer och antioxidanter är bevarade i Extra Jungfruolja.

Den första pressningen av olivolja ger den bästa oljan dvs ”Extra Virgin”. The Governor olivolja pressas fram av färska oliver med en medeltemperatur på mellan +17-21° C, desto kallare desto bättre, eftersom vi vet att detta gör en stor skillnad på kvaliteten på oljan, i arom, smak och dess polyfenolhalt.

Används med fördel till sallader, matlagning och att doppa färskt bröd i.

Att ringla den över brödet, den lufttorkade skinkan eller den solmogna tomaten gör The Governor olivolja till en utmärkt krydda som lyfter smakerna i de andra ingredienserna

 • Frukost
  Ringla över varm gröt, äggröra, granola, tomater på rostat bröd eller tillsätt i din favoritsmoothie
 • Soppor
  Droppa lite i soppan
 • Sallader
  Den kompletterar en sallad och verkligen lägger till en annan smakupplevelse, du behöver aldrig köpa en salladsdressing igen!
 • Patéer och pesto
  Använd olivoljan för att göra enkla hälsosamma och läckra patéer, pesto och dopp. Använd i potatismos istället för smör

wEBBSHOP

KÖP THE GOVERNOR EXTRA VIRGIN OLIVOLJA

[ux_products style=”normal” col_spacing=”collapse” columns=”3″ slider_nav_style=”simple” show_cat=”0″ equalize_box=”0″ ids=”0″ image_width=”90″ image_size=”large” text_padding=”10px 10px 10px 10px”]